Mi is ez a blog?

Eleged van a stresszből? Ismerd meg önmagadat, hallgass a Fickóra a tükröből!

Egy kis reklám

20 éve lecsúsztál a PRIVATIZÁCIÓRÓL

10 éve kihagytak a KÁRPÓTLÁSI JEGY BIZNISZBŐL

Ha nem akarsz kimaradni a következő nagy dobásból, akkor kattints ide!
www.milliomos-szuletik.com/?ref=2084

Ha keresel egy könyvet.

Utolsó kommentek

Az egészségről

2007.10.01. 09:35 :: Claymore

Tegnap eszembe jutott valami. Talán egy cikket olvastam a neten, már nem emlékszem. A lényeg viszont az, hogy úgy tűnik sok ember nem is sejti mi jelent az a szó, hogy "Egészség".

Nos az én véleményem szerint az egészség három fontos tényezőből áll:
  • Lelkesedés: Vannak olyan emberek, akik folyamatosan panaszkodnak, depressziósak, fásultságból dolgoznak, este pedig leülnek a TV elé, s csodálkoznak (vagy netalántán örülnek!) hogy betegek. Azok azonban, akik élvezik amit csinálnak, szeretik a munkájukat, remek hobbijuk van, s gyakran űzik, azok viszont sajnálják az időt a betegeskedésre.
  • Önbecsülés: Nézzünk meg egy embert, akinek emberek közé kell mennie, de úgy érzi, csúnya, netalántán (iskolában) ki van közösítve. Igen kicsi az önbecsülése, s fél attól, hogy kimozduljon otthonról, annak bizony megváltás lehet a betegség. Az viszont aki szépnek érzi magát, s büszkén lép ki az emberek közé, talán nem kell mondanom, hogy minden lehetőséget megragad erre, s mint előbb sajnálja az időt betegeskedni.
  • A test egészsége: Ezt hagytam a végére, mert úgy gondolom, ez bír a legkissebb fontossággal. Ám az emberek mégis erre helyezik a hangsúlyt. Egy ismerősöm blogja éppen az egészségügyről (ahogy ő nevezi: betegségügyről) szól. Érdemes megnézni, elolvasni. Én itt nem is térnék ki rá, mert bár fontos, sok helyen hallani minden félét. Link

Szólj hozzá!

Címkék: egészség pozitív gondolkodás önismeret önkép javítás

A bejegyzés trackback címe:

https://lelektukor.blog.hu/api/trackback/id/tr3182116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása